2022 m. IV ketvirčio pardavimų ataskaita

NEO Finance AB

Tarpinė informacija

Pateikiama NEO Finance, AB (toliau – Bendrovė) 2022 m. IV ketv. veiklos informacija – pardavimų rezultatai.

Paskutinį 2022 m. ketvirtį augo visų įmonės verslo šakų veiklos apimtys. Lyginant su 2021 m. tuo pačiu laikotarpiu, per „Paskolų klubo“ platformą suteiktų paskolų suma paaugo net 54 proc. – sufinansuota paskolų už 10,6 mln. EUR. Kaip ir praėjusį ketvirtį, augimo varikliu „Paskolų klube“ išliko gerai sustyguotos rinkodaros kampanijos ir patraukli kaina paskolos gavėjams, kurią užtikrina platformos mažmeniniai ir instituciniai investuotojai.

„Neopay“ mokėjimo transakcijų skaičius 2022 m. IV-ąjį ketvirtį, lyginant su praeitų metų tuo pačiu laikotarpiu, paaugo 32,5 proc. ir siekė 6 358 tūkst. Taip pat, metams baigiantis „Neopay“ pasiekė dar vieną rekordą – per 2022 m. surinkta įmokų suma viršijo 1,423 mlrd. EUR. Reaguojant į rinką ir vartotojų poreikius, 2022 m. pristatyti automatinio pinigų grąžinimo ir sąskaitos informacijos produktai. Taip pat pradėti vystyti du nauji produktai – pirkimas išsimokėtinai ir pirkimas be pabrangimo („Pirkti dabar, mokėti vėliau“), kurių aktyvus pardavimas prasidės 2023 m.

„FinoMark“ išduotų paskolų suma smulkioms ir vidutinėms įmonėms išaugo 3,8 karto – iš viso per ketvirtį sutelkta ir išmokėta paskolų už 956 tūkst. EUR. Artimiausiu metu „FinoMark“ laukia naujas etapas, kuriame platforma pasiūlys naujas galimybes paskolos gavėjams skolintis bei dar tvaresnius ir saugesnius projektus investuotojams.

​Tomas Savickas

Finansų analitikas

El. paštas: tomas.savickas@neofinance.com

Su išsamia NEO Finance, AB (juridinio asmens kodas 303225546, buveinės adresas: Vivulskio g. 7, Vilnius, Lietuvos Respublika) 2022 m. pardavimų IV ketv. pardavimų ataskaita ir atsakingų asmenų patvirtinimu galima susipažinti prisegtame dokumente.

 


NEO Finance_pardavimu_ataskaita_LT_2022_IV_ketv.pdf